tirsdag den 26. juli 2011

Kage med flag


Idag bliver Mathias 13 år, familien kommer på besøg, så jeg har bagt en lille kage. Den endte ikke ud som jeg havde planlagt overhovedet, men den er der og det er det vigtigste:0)

 Kagen er chokolade kage lagt sammen med jordbær/ribs mousse og smurt op med hjemmelavet nutella. Fondanten har jeg selv lavet, så her ligger 300 g. skumfiduser:0)

Det var her det gik galt... Jeg havde lavet dobbelt portion af fondant og mandag aften blev der lavet masser forskellige pakker med farvepaste tilsat tylose til dagens kage som skulle have været en græsplæne med stakit, blomster, padehatter og Mathias der ligger med bare tæer og snuer under et tæppe. Men af uforklarlige årsager var alle klumper igår Stenhårde... Jeg har kun den forklaring, at det er fordi det er tilsat tylose og den blev tilsat, fordi der skulle modeleres masser af ting og figurer.

Rundt kanterne er der brugt Royal Ising med rød pasta farve.

Nu skal der bages boller i lange baner, der der strømmer 21 gæster ind af døren allerede kl. 10

TAK FOR BESØGET OG PÅ GENSYN;0)


3 kommentarer:

 1. Din kage er skøn. Jeg er vild med flaget der "flagre" Rigtig ærgeligt med de farvede pakker fondant. Kunne du slet ikke ælte dem bløde ? hvor meget tylose havde du brugt ? Jeg har ikke prøvet det med hjemmelavet fondant, men kun købe. Jeg bruger ca 1 tsk til 250 gram fondant og så filmer jeg det med wrap så det ligger helt lufttæt. Det er godt nok lidt hårdt nogen gange hvis det ligger for længe, men ellers kan jeg godt ælte det blødt igen.
  Rigtig stort tillykke med sønnen

  SvarSlet
 2. Super kage og super "redning" Jeg synes det er en rigtig fødsdawskage... Og som Vibeke, synes jeg også at flaget er super fint.

  Har ikke prøvet selv at lave mmf, så har desværre ingen bud på det...

  SvarSlet
 3. Det var da en meget flot "redning" :)

  SvarSlet