søndag den 24. juli 2011

Hjerte solskins kage

 Imorges startede jeg på en solskins kage til min bror, svigerinde og de dejlige niecer som lige netop er hjemvendt fra varmen. Kagen er lavet ud fra de farver jeg nu havde, jeg mangler en hel del farve pasta, så gul, hvid og grå blev denne kage til;0) Hele processen tog ca. 4 timer.
 Til crememousse blev der pisket fløde til skum. Heri blev der frisk blendet jordbær og ribs, samt kornene fra en vanilie stang og en lille smule jordbær kage creme.

 Mousseen får en lækker naturlig farve fra de friske bær og ribsene gør, at kagen smager dejlig frisk og ikke for sød i sommer varmen.
 Da jeg ikke havde nogen blomster udstikker, så måtte jeg lave dem selv.
 Efter kagen har "sat sig" en times tid i køleskabet, skrabes alle kanter HELT rene inden den blev smurt op med chokolade smør creme med fløde.
 Også er blev kagen overtrukket med fondant ved hjælp af en smoother. Mange sagde godt nok, at sådan en er ikke nødvendig. Jeg er dog rigtig glad for den, specielt til kager i lag. Chokolade kager eller fast kage er lidt lettere og arbejde med.
 Tilsidst rundt i kanten har den fået et par dutter af Royal iceing og sådan kom min 2. fondant kage så til og se ud og lige om snart er den spist...
2 kommentarer:

 1. Hej,

  Faldt lige over din blog og det ser spændende ud :)
  Rigtig smuk kage du har lavet. Yndige blomster!!

  Mvh.
  Maja.

  SvarSlet